Home > политика > Върхушката на БСП пази само себе си

Върхушката на БСП пази само себе си


Изпращайки промените в Закона за дипломатическата служба в КС, Станишев показа истинската си намерения – да използва БСП, Конституцията и цялата държава, само за да защити привилегиите на собствениата си върхушка. И всичко това на славния 9 септември. Жалко за всички избиратели, които са им вярвали. Те са най-онеправдани от факта, че партията им се върна в ръцете на хора, които единствено се интересуват от собствените си облаги.

Няма по анти-български акт от този, с който се цели страната ни да бъде закопана в дупката на миналото. Върхушката в БСП превърна днес партията им в продължение на ДС не заради принципи, а заради комфорта на собственото си Политбюро и неговите наследници. Как пък никой друг от бившите социалистически партии в бившия социалистически лагер не го направи…

Честитито! Наред с убийството на Георги Марков, етническото прочистване на българските турци, избиването на елита на България след 1944, взрива в църквата Св Крал през 1923, днес записахте още една “славна” страница в историята си.

  1. 09/09/2011 at 13:55

    Електоратът на БКП е ясен. Както и намеренията им. Освен това, да цитирам премиера: “Акъл от провалили се управници не искам” – тук съм съгласен.

    Всъщност, на базата на всичките деяния от последния параграф на поста, самата партия трябва да бъде забранена като противоконституционна и анти-човешка.

    Офтопик: Г-н Младенов, жалко, че сте на 39. Плевнелиев беше отчаян опит, last resort, а няма по-подходящ кандидат за президент от Вас. Че и с активен акаунт в Twitter. Знаете ли, този тип комуникация много липсва.


    Мнението е лично, и не отразява или се допира по какъвто и да е начин до предишни и сегашни работодатели.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: